Begeleiding

Je zit vast in je creatieve proces

Door rouw, stagnatie of lijden kom je niet meer verder in je leven. Je wilt verbinden met de natuur om zo tot jezelf en je zelfliefde te komen.

Je bent iemand verloren en je wilt een eerbetoon voor deze persoon maken. Je wilt een monument maken voor jezelf als afsluiting van een tijd die voorbij is. Je wilt in diepe verbinding zijn met de natuur, het bos en de hei. Je bent je bezieling verloren en weet niet meer welke kant je op wil.

Je bent bereid om jezelf aan te kijken, je diepste verlangens uit te spreken. in stilte antwoorden te ontvangen van wat het bos je te vertellen heeft. Je bent bereid om te investeren in je zelf om je creatieve proces weer een boost te geven. Je wil weer stevig op je fundament staan, de wereld weer next level in te kijken zodat je al je creaties weer kan uiten. Je zelfliefde weer terug vinden omdat je weet dat creatieve energie liefde is.

Creativiteit weer laten stromen

Samen gaan we kijken naar je creative stroom en wat zich daar in verstopt heeft. Nieuwsgierig samen kijken naar én voelen wat jou in de weg staat. Door te luistern naar je diepe innerlijke stem, die in de rust van het bos tot je komt. Ik zal je spiegel zijn en samen gaan we met jou handen weer de verbinding leggen met je hart. Aansluitend maken we een prachtige creatieve creatie die je zal herinneren aan het moment dat je weer in je krachtige zelf expressie bent gaan staan.

Kom in verbinding door mij te appen, bellen of mailen

Ik kijk ernaar uit van jou te horen!
Telefoon 0653606308
E-mail info@dewitteveer.nl

Uitvaartproducten

Bert Jan maakt grafkisten, baren en aanvullende uitvaartproducten met passie. Hij ontwierp zelf een aantal doodskisten & baren. Deze zijn te koop via onze site of via je uitvaartondernemer.
Daarnaast werkt Bert Jan ook graag samen met de klant aan een eigen ontwerp. Hiervoor kun je een ontwerpsessie met hem als werkplaatsmeester boeken. Ook voor een blijvende herinnering of een persoonlijk bedankje voor je gasten ben je bij Bert Jan aan het goede adres. Neem een kijkje in de webshop of neem vrijblijvend contact op met Bert Jan.

Je eigen grafkist maken

In sommige culturen is het normaal om je eigen ‘vervoersmiddel’ te maken naar de andere zijde. Als een van de weinige grafkistmakers biedt De Witte Veer de mogelijkheid om je eigen grafkist of die van een dierbare te maken. Daarbij kun je kiezen om de kist helemaal zelf te bouwen of om een bestaande kist een persoonlijke touch te geven.
Door de prachtige omgeving kun je bij De Witte Veer in alle rust met een groep vrienden of familieleden aan een grafkist werken. De rust, de ruimte van het bos en de groene omgeving hebben een helende werking op het verdriet van de hele groep.
Je kunt samen een mooie wandeling maken door het bos, de plek bezoeken waar de boom heeft gestaan, samen de planken schuren of vanuit de luie stoel in de hoek van de werkplaats kijken naar je toegewijde vrienden.

Rite van de bomen

In dankbaarheid ben ik aanwezig
En ieder wens ik dit toe
Diep voelen van dankbaar zijn
Maakt het verschil

Ik begeleid je graag
Naar dankbaarheid
Opening creëren
In aanwezig zijn

Ik doe met je mee
We trotseren samen veel
En vinden balans
In licht, donker, vreugde, verdriet

De rite waarmee ik werk
Dient zich aan in kaders en intuïtief
Gebaseerd op tradities
Ho’oponopono en wabi sabi

Eenvoudig en eerlijk
Blijven we alles voelen
Wat zich aandient
En bedanken voor het inzicht

De rite van de bomen en de grond
In dankbaarheid alles één
Ontvang ik jou
En loop ik even met je mee

Back to top