Inspiratie middag ‘gaan zoals jij wilt’

Inspiratie middag 'gaan zoals jij wilt'

Wanneer

17 juni 2023    
15:00 - 17:00

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

Smederij
Hoofdstraat 157, Epe, 8162 AE
Gaan zoals jij wilt

De dood, dat is de enige zekerheid in ons leven. En toch praten we er niet graag over, maar dat moet wel. Want hoe wil je je afscheid vormgeven? Het is belangrijk voor de nabestaanden omdat te weten. Dat afscheid mag jij, en je nabestaanden, zelf vormgeven.

Drie ondernemers uit Epe houden zich bezig met het afscheid en hebben daar allemaal hun eigen visie op. Ze willen daar graag vertellen en hun kijk op afscheid met je delen.

Afscheidsfotograaf Erwin Winkelman, uitvaartondernemer Gerard van Elst en kunstenaar/timmerman Bert Jan Boss nodigen jullie daarom op 17 juni uit voor een bijeenkomst met als thema ‘Gaan zoals jij dat wilt’. De bijeenkomst begint om 15.00 tot 17.30 uur. Wij nodigen u uit in de Smederij in Epe uit voor een inspirerende middag met diverse sprekers over afscheid, uitvaart en wat je daar mee kunt doen.

Niet alleen de drie ondernemers komen aan het woord. Naast hun eigen visie hebben zij een aantal boeiende sprekers uitgenodigd om te vertellen over hun werk.

Ga in gesprek over de dood ondanks dat dit niet altijd een gemakkelijk onderwerp is. Het scheelt zoveel geregel in het moment dat je over dit soort zaken eigenlijk geeneens objectief kunt kijken.

15.00 – Ontvangst genodigden, met koffie/thee en iets erbij
15.15 – Opening door Erwin Winkelman met uitleg over de Smederij en zijn werk als uitvaartfotograaf
15.30 – Tanja Helderman
15.45 – Bert Jan Boss met uitleg over zijn werkzaamheden “De Witte Veer”
16.00 – Suzanne Duijvestein
16.30 –  Gerard van Elst met uitleg over zijn werkzaamheden voor Ibis uitvaart
16.45 – Afsluiting met hapje en drankje
17.00 – Einde bijeenkomst

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Back to top