Lezing 23 mei

Lezing 23 mei

Wanneer

23 mei 2023    
19:00 - 23:45

Reserveringen

Reserveren gesloten

Waar

de Witte Veer
Soerelseweg 9a, Epe, Nederland, 8162 pb

Uit de grond, In de grond.

Als uitvaartbegeleider nemen we de verantwoordelijkheid om families te begeleiden bij het begraven van hun dierbare en helpen we hen bij het maken van de juiste keuzes. Soms kan het lastig zijn om te weten wat de mogelijkheden zijn en daarom hebben we een lezing ontwikkeld die je hierbij kan helpen.

Tijdens deze lezing nemen we je mee in wat we de afgelopen jaren hebben geleerd over begraven en wat er allemaal omhoog komt wanneer er een opgraving wordt gedaan. We bespreken natuurlijke materialen en alternatieven om op een duurzamere manier om te gaan met begraven. We gaan in gesprek met jou als professional in de uitvaartwereld over wat er nodig is om dit te realiseren. Maar ook gaan we in gesprek met elkaar om te onderzoeken wat er nodig is om meer bezieling te krijgen in de wereld van de uitvaart. Meer ritueel, meer menselijkheid en meer samenwerken.

Speciaal voor jou als professional bieden we een avond vol verdieping aan, waarin we onder andere de volgende onderwerpen behandelen:

  • Wat stoppen we in de grond?
  • Wat zijn de alternatieven?
  • Wat halen we uit de grond?
  • Hoe krijgen we meer bezieling in de uitvaartwereld.

Wij geloven dat het belangrijk is om bewust om te gaan met de keuzes die we maken bij een uitvaart en willen jou graag helpen om dit te realiseren. Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor onze lezing!

Bij veel animo worden er meerdere avonden gepland.

Kosten; Vrije gift.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Back to top