Ik ben Bert Jan Boss

Over mij in mijn bedrijf

Als eigenaar van Het Witte Veer Atelier ben ik gepassioneerd in het vervaardigen van grafkisten, baren en geschenken met een verhaal. Mijn focus ligt op het zichtbaar maken van de verhalen achter deze objecten. Ik ben een conceptueel en technisch denker en heb mij gespecialiseerd in het vormgeven van grafkisten en urnen, die ik aanbied via onze website of via uitvaartondernemers.

Naast mijn vaardigheden als ontwerper ben ik ook een empathische begeleider die mensen helpt bij het maken van keuzes rondom hun uitvaart. In Het Witte Veer Atelier bied ik daarom persoonlijke ontwerpsessies aan, waarin we samen de tijd nemen om een unieke en persoonlijke kist of baar te ontwerpen.

 

Mijn werk gaat verder dan alleen het maken van uitvaartproducten. Ik geloof in ambacht en het gebruik van natuurlijke materialen die lokaal en verantwoord verkregen zijn. Ik creëer ook bezielde producten zoals grafmonumenten, meubels met een verhaal en andere creatieve uitingen die mensen kunnen helpen bij rouwverwerking of om hun creatieve energie weer terug te vinden.

Met al deze eigenschappen en vaardigheden, combineer ik mijn werk bij Het Witte Veer Atelier tot een unieke en persoonlijke ervaring voor iedereen die welkom is bij ons.

Bert Jan Boss

Ik voel mensen
Ik voel dieren
Ik voel ook de bomen
En zij voelen mij

Ik maak contact met ze
Op een diepe laag
Zij laten mij weten
Of ze zover zijn

Voor welk persoon
Ze geschikt zijn
Welke vorm ze wensen
Om bedding te geven

Aan de mens
Die zij vasthouden
Straks en een tijd
Één worden voor altijd

Ik sta je bij
In deze reis
De laatste van het lichaam
Één worden met de natuur weer

Ik help jou
Een stukje hierin
Ik laat het toe
Om het daarna los te laten

Aan wie het toebehoort

De Witte Veer in de media

Back to top